RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Виносять мозок своїми примхами: чотири імені, які мають незадоволені всім жінки

Деякі жінки завжди намагаються згладити ситуацію і піти на компроміс, щоб уникнути конфлікту, чим приваблюють чоловіків - інші мають складний характер, завжди висловлюють своє невдоволення, а догодити їм практично неможливо.

Які імена носять незадоволені жінки, розповідає "Апостроф".

Юлія

Через вроджену емоційність у Юлій часто змінюється настрій, а коли володаркам цього імені погано морально, їх ніщо не тішить. Навпаки – будь-які спроби розсмішити Юлію, розлючують її і тоді дістається всім.

Уляна

На публіці Уляна — стримана, добра і відкрита, але насправді вона вимоглива, вибаглива і хоче завжди отримувати лише найкраще. При цьому власниць цього імені не цікавить, скільки буде коштує бажана річ і скільки часу знадобиться, щоб її отримати – щодня вона нагадуватиме своєму партнерові про "хотілку", поки не отримає її.

Світлана

Жінки з цим ім'ям уміють і люблять маніпулювати почуттями свого чоловіка для того, щоб досягти бажаного. Вони ображаються, плачуть, ігнорують чи часто скандалять. Але як тільки Світлана отримує те, що хотіла, вона стає доброю та милою.

Олена

Власниці цього імені на все мають свою думку, яку вимагають чути та поважати. Через це часто дістається чоловікам Олен: вони хочуть, щоб він одягався, говорив, робив так, як хочеться саме їй.

Раніше ми писали, які жіночі імена дратують чоловіків.