RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

З Днем програміста! Прикольні листівки та короткі привітання

13 вересня українські програмісти відзначають своє професійне свято. Ті, хто змінює світ за допомогою технологій, заслуговують на найкращі побажання в цей день.

"Апостроф" зібрав красиві листівки та короткі привітання з Днем програміста.

Мало хто знає, що свято припадає на символічне число - 256-й день року. Воно відповідає кількості чисел, що можна представити за допомогою одного байта, поширеної одиниці вимірювання обсягу даних, пояснюють IT-фахівці.

***

Вітаю програмістів з їх професійним святом: 256-м днем року!
Пропоную підняти келихи з цього приводу користуючись таким тостом:
За сі, за perl, за Unix-shell,
За Windows, Гейтса та Intel ,
За скрипт, за байт, за Unicode,
За Linux та “Hello, World!”

***

Вітаю з Днем програміста! Що потрібно хорошому программеру для того, щоб стати успішним? Посидючість, уважність і безперебійно працюючий мозок! Я від душі хочу побажати тобі всіх цих якостей, а так само - удачі і любові, адже удача допомагає в справах, а кохання надихає на нові відкриття!

***

Вітаємо всіх володарів програмного коду з професійним святом - Днем програміста! Бажаємо, щоб серйозність їх роботи не залишала на світлих обличчях ні тіні зморшок і втоми. Нехай ваше життя будується тільки на позитивних моментах, добрих побажаннях, підтримці і любові друзів і рідних!

***

Вітаю усіх колег с професійним святом - Днем програміста! Бажаю вам, щоб у ваших програмах було поменше помилок, щоб робота була вам на радість, а у ваших сім’ях завжди було тепло та затишок. Нехай непростий шлях програміста буде вам посильний і на всі життєві труднощі та негаразди ви будете дивитись завжди іронічно та з посмішкою.

***

Вітаю з Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код у твоєму житті був злагодженим і точним, любов була захищена надійним паролем, а компіляторами долі були здоров’я, успіх і благополуччя!

Раніше ми писали, як змінилася ситуація на ринку праці в Україні після повномасштабного вторгнення ЗС РФ.