RU  UA

Все погано, тату: російські солдати скаржаться на успіхи ЗСУ

Російський військовий, який знаходиться в Харківській області, розповів батькові про вдалий контрнаступ Збройних сил України. Через просування українських захисників окупанти мають малі шанси вціліти.

Про це йдеться у новому перехопленні, опублікованому ГУР МО України.

Апостроф TV підготував текстову версію розмови:

Що у вас як справи?

Погано все, тату.

Що таке?

Програємо ми, до того ж конкретно.

Та ти що?

Я тобі серйозно говорю. Знаєш, скільки в нас уже 300-х? Вони мовчали-мовчали. Зараз знаєш, як за ці два дні нас вкотре... помотали? Вони у нас у тилу, нам навіть тікати нікуди. Вони тільки наступають, наступають, наступають і наступають взагалі.

– А авіація, артилерія, що у вас?

Артилерія, ну вона б'є, б'є... По ній б'ють. Міномети не можуть працювати, бо в лісі ці стоять, вони їх одразу хлопають. І в тилу вони у нас, ми не можемо тікати. Ми взагалі в оточенні, коротше, конкретному.

Ви не в кільці, не в оточенні?

– Ну, ось вони нас беруть у це кільце. Третій день уже у броні ходимо, навіть не знімаємо її. Є й "Сонцепьоки". Так поряд стріляють, що вони вже через річку перейшли, зрозумів? Через річку. Тобто раніше ми їх через річку стримували, а завтра ми вже річку перейшли.

Да ти що?

– Тобто, якщо ми колоною звідси поїдемо, звалюватимемо, тату, вони можуть нас звідти чи хоча б дорогу замінувати і все. Тому ми поки що тут.