RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Вони знаходять чоловіків, які вирішують усі їхні проблеми: жінки з якими іменами вдало виходять заміж

Існують злощасні імена, володарки яких можуть ніколи не вийти заміж, а буває і навпаки, деякі виходять заміж напрочуд вдало.

"Апостроф" дізнався, представницям прекрасної статі з якими іменами особливо щастить у шлюбі, коли чоловіки стають справжньою опорою своїм дружинам.

Альона

Альона з раннього дитинства не обділена увагою чоловіків і мріє знайти собі чоловіка, який задовольнятиме всі її капризи. Якщо Альона вийде заміж, то за дивовижним збігом, її чоловік якраз і вирішуватиме всі проблеми дружини.

Ксенія

Ксенія сама справляється з усіма труднощами до певного часу, поки до неї не прийде усвідомлення, що можна їх перекласти на плечі іншого. Тоді дівчина багато сил присвятить пошуку відповідного чоловіка, який має бути матеріально забезпечений і впливовий, і вчепиться в нього щосили.

Мирослава

Мирослава за своєю натурою кокетлива, досконало володіє мистецтвом флірту та може завоювати серце будь-якого чоловіка. Втім, заміжжя нагряне раптово і вже тоді Мирослава, яка скуштувала принади сімейного життя, раптово усвідомлює, що її проблеми вирішує хтось інший, а вона може розслабитися і отримувати задоволення.

Ірина

Матеріальне Ірину зазвичай не хвилює. Їй найважче знайти супутника, який "збігатиметься" з нею в емоційному плані. Ірина завищує вимоги до кандидатів, що не завадить їй вискочити заміж практично після шкільної лави.

Нагадаємо, раніше ми писали, які жіночі імена відштовхують чоловіків.