RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Не даруйте дитині непросту долю: якими іменами краще не називати дітей

Батькам дали поради про те, якими іменами не варто називати своїх дітей, якщо ви хочете, щоб у дитини було щасливе життя.

Про це пише жіноче видання Passion.

Віра

Дівчатка з такими іменами приходять до свого благополуччя через біль та втрати, тому у них не залишається сил радіти якимось суттєвим змінам у житті.

Олександра

Саші ліниві і вважають за краще займатися чимось приємним, а не працювати на благо оточуючим. Подібна невідповідність переваг та життєвих обставин часто робить існування дівчаток нестерпним.

Інна

Власниці цього імені мають важкий характер, через який вони мають проблеми з близькими людьми. Вони не звикли йти на поступки і найчастіше через свої емоції не вміють робити висновки після помилок.

Надія

В них рідко нормально складається особисте життя, а до зрілого віку Надії підходять наодинці.

Ельвіра

Характер призводить до постійних сварок, через що з Ельвірами перестають спілкуватися навіть найближчі люди. Крім цього, їм важко уживатися з оточуючими на роботі, що позначається на їхньому добробуті.

Людмила

Через близьких їм доводиться переживати найсумніші події, які роблять їхнє існування нестерпно важким. Вразливий характер не дозволяє Людмилам радіти з того, що відбувається в інших сферах їхнього життя.

Тамара

Ці жінки рано вдовіють або не уживаються зі своїм першим подружжям. Тамари сильно прив'язуються до другої половинки, занурюючи своїх коханих у постійні істерики та ревнощі.

Анатолій

Власники таких імен схильні до алкоголю. І з них виходять не тихі побутові п'яниці, а некеровані агресивні асоціальні особи.

Роман

Непостійність і невміння зосередитися на одній справі призводить до того, що Романи шукають завжди не тільки кращу роботу, а й другу половинку.

Вадим

Вони легко уникають будь-якого спостереження і постійно потрапляють у сумнівні ситуації. Вадими схильні не лише до алкоголю та заборонених речовин, а й до азартних ігор.

Адам

Через фокус на особистому житті у Адамів виникають проблеми з роботою та фінансами. Більше того, у них не буває справжніх друзів серед чоловіків, оскільки вони їх сприймають як потенційні суперники.

Юліан

На долю Юліанів випадає чимало життєвих випробувань, які торкаються всіх сфер їх існування. Вони намагаються досягти кар'єрних висот та відповідати очікуванням оточуючих, але найчастіше це призводить до провалу.

Раніше ми розповідали, чоловіки з якими іменами ніколи не зберігатимуть вірність своїм коханим.