RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Схильні до зради та лицемірні: імена чоловіків, власники яких ніколи не будуть вірні партнеру

Деякі імена містять у собі негативну енергетику, тому роблять відбиток на долі своїх власників. Наприклад, чоловіки з іменами Віталій, Всеволод, Геннадій та Ігор схильні до зрад, лицемірства й хитрощів.

Про це "Апострофу" розповіли астрологи.

Віталій

Віталій - це спритний, наполегливий і пихатий чоловік, який завжди досягає своєї мети, зокрема за допомогою хитрощів. Якщо він побачить на горизонті гарну жінку, яка може йому дати щось, окрім кохання, (наприклад, має впливових знайомих, гроші чи певний імідж), то Віталій легко покине свою нинішню партнерку.

Всеволод

Всеволоди - талановиті маніпулятори, яким властивий нарцисизм у всіх його проявах. Такі люди живуть за принципом "мета виправдовує засоби" і часто будують успішну кар'єру, "йдучи по головах". Крім того, в особистому житті Всеволод теж доволі жорстокий, тому не надто переймається почуттями партнерки.

Геннадій

У Геннадіїв легка вдача, що дозволяє їм швидко ставати друзями з іншими людьми. Однак у цих чоловіків завжди в прірітеті власна вигода, а потім вже альтруїстичні цілі. До того ж Геннадії часто можуть прикрасити дійсність, щоб здаватися кращими. І взагалі для здійснення своїх егоїстичних цілей чоловіки з цим іменем підуть на все: від брехні до зрад.

Ігор

Ігорі відрізняються непостійністю у своїх бажаннях і прагненнях, а також лукавістю. Сьогодні вони хочуть прожити з однією жінкою до кінця життя, а завтра їм набридають моногамні стосунки. Така ж ситуація складається на роботі, через що Ігорі часто підставляють своїх партнерів і колег.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чоловічі імена приносять удачу їхнім власникам.