RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Жив у лайні та помер за Путіна: мультфільм про життя рашиста за 6 хвилин

Українські мультиплікатори створили філософський анімаційний етюд на тему життя та смерті типового російського окупанта, дитинство якого пройшло в злиднях і під звуки телевізійної пропаганди, а молодість закінчилася смертю в повномасштабній війні проти України.

Мультфільм опублікували в Ріа-Мелітополь.

На першому кадрі видно типовий будинок у російській глибинці, звідки найчастіше набирають окупантів для війни. На подвір'ї безлад, купи сміття, туалет стоїть на вулиці, а сам будинок ніби от-от розвалиться.

Наступним кадром зустрічає портрет Путіна на засмальцьованій стіні квартири, на його губами сідає тарган - тепер фото російського диктатора нагадує образ Гітлера. Потім ми бачимо типову злиденну російську сім'ю, де батько завжди з чаркою, а мати з підбитим оком. Єдина їхня сімейна традиція - витріщатися у телевізор, слухаючи пропагандистів.

Майбутній окупант підростає, і йому вручають повістку. Зеленим полем з квітами їде танк із символікою Z, залишаючи за собою ріки крові, перетворючи квітуче поле на випалену землю. У думках окупантів-танкістів рояться думки про мародерство в Україні, про зґвалтування українок...

Для виконання своїх мрій російський окупант увірвався у квартиру української сім'ї. Він був настільки вражений рівнем життя звичайних українців, що його просто охопила лють. Росіянин зі злості почав трощити все: ламати телевізор, різати меблі, обстрілювати стіни, розбивати сімейний портрет.

Коли вже російський окупант вдосталь викрав в українських оселях, то знову сів у танк, навантажений побутовою технікою, якою ніколи у своєму житті не бачив. Але вже за кілька секунд на нього чекає розплата від ЗСУ - безпілотник Байрактар високоточним ударом знищує весь екіпаж ворожого танка.

Як можна помітити, червоною ниткою в усьому мультфільмі є соняшникове насіння, яке російський окупант носить із собою з дитинства. Нам показують руку мертвого окупанта з цим насінням, з якого потім на українській землі виросте соняшник - символ незламності народу України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Херсоні російські окупанти масово мародерять та обкрадають будинки українців.