RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У житті на них чекають численні втрати: три жіночі імені, володарки яких притягують нещастя

Фахівці назвали імена, якими не варто називати дівчат – вони вважають, що кожне ім'я несе в собі певну езотеричну силу, а батькам варто враховувати цей факт.

Про це повідомляє "Апостроф".

Людмила

Носителям цього імені важливо думати про сім'ю, але саме у цій сфері Людмил чатує на серйозні невдачі. З роками вони стають більш замкнутими і бояться зближуватися з будь-ким, характер цих жінок псується, а ризик зустріти старість наодинці зростає.

Інна

З Іннами дуже важко порозумітися. Вони мають важкий характер, вони підозрілі, непоступливі, не вміють визнавати свої помилки і вибачатися. Своїх гріхів вони не бачать, зате чужі одразу помічають і не соромляться про них говорити. При цьому вони не вважають за потрібне щось змінювати і переконані, що живуть правильно.

Віра

Це ім'я вважається енергетично сильним, але його володарки далеко не завжди бувають по-справжньому щасливими. У кар'єрі вони досягнуть немислимих висот, але у романтичних відносинах все навпаки. Вся справа в тому, що володарки цього імені більше дбають про щастя партнера, аніж про своє власне. Також звикли приховувати емоції, а це їх зсередини та згодом позбавляє смаку до життя.

Раніше "Апостроф" називав жіночі імена, які притягують до своїх власниць неприємності.