RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Приносять сльози, біль та страждання: три жіночі імені, які притягують біди

Вважається, що ім'я людини впливає на її життєвий шлях – і якщо для одних воно стає оберегом, дороговказною зіркою і робить долю легкою та радісною, то деякі інші імена притягують до своїх володарів біди та завдають страждань.

Які жіночі імена притягують до своїх власниць неприємності, розповідає "Апостроф".

Тетяна

Власниці цього імені прагнуть ідеалу, вони чудові господині, дружини та друзі по життю. Ось тільки по-справжньому щасливими вони бувають рідко - наодинці з собою Тетяни плачуть і часто незадоволені своєю долею. Вони рідко підпускають близько себе людей, оскільки не кожен прийме "правила" Тетяни, у її оточенні виживають лише найстійкіші. По-справжньому щаслива вона може бути лише у відносинах з терплячою людиною, яка розуміє.

Тамара

Тамари мають величну вдачу, а часом вони відрізняються величною відповідальністю. Власниці цього імені хочуть усіх контролювати, можливо, через це не завжди складається їхнє особисте життя. Часто чоловіки не цінують дівчат з ім'ям Тамара, вони намагаються зламати її, через що ті протестують. Вона може потерпіти кілька місяців, а то й років, але потім рве стосунки з коренем. На старості Тамара зазвичай залишається одна, через що дуже страждає.

Діана

З юних років усі Діани дуже вразливі та чутливі натури. Це їх слабка сторона, через яку їх дуже легко зачепити та вивести з рівноваги. Як правило, сама за себе постояти Діана не може. Їй життєво необхідний надійний захисник, але трапляються егоїсти. Діана часто виступає у ролі жертви і навіть звикає до неї. Вона нехтує своїми інтересами заради інших, хоч і розуміє, що це неправильно.

Раніше ми писали, які чоловічі імена приносять щастя.