RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Циклон Стефанія зігріє Україну: де і коли потеплішає до +27

26 вересня, у понеділок, потепління й суха погода завітають в Україну з півдня, тоді як на решті території де-не-де очікуються періодичні дощі.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Погода на понеділок

Україна опиниться між двома атмосферними утвореннями: антициклоном Стефаном над східним Чорномор`ям та циклоном Стефанією над Скандинавією, які диктуватимуть погоду.

Читайте також: Потепління в Україні: коли почнеться і закінчиться "бабине літо"

"Нам завтра будуть ближчі та природніші західні тенденції та й ім'я Стефанія для всіх українців особливе - тому 26-го вересня атмосферні фронти зумовлять у більшості областей періодичні дощі. У південній частині понеділок буде сухим", - написала Діденко.

При цьому переважатимуть південно-західні вітри з помірною швидкістю. На півдні й сході України 26 вересня максимальна температура повітря вдень досягатиме +19+24 градусів, а на решті територій переважно +13+18 градусів.

Погода в Києві

Понеділок зустріне киян хмарною погодою з імовірним дощем, а стовпчики термометра вдень не покажуть більше +13+14 градусів.

Погода на наступний тиждень

За прогнозом синоптикині, наступного тижня очікується тепла погода - справжнє бабине літо з +20+25, а часом і до +27 градусів у південних, східних і центральних областях. Водночас на півночі й заході країни буде свіжіжа погода з періодичними опадами.

Раніше "Апостроф" писав, якою буде погода в жовтні в Україні.