RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Створюють позитивну ауру: 10 найкращих енергетичних магнітів серед кімнатних рослин

Кімнатні рослини не тільки очищають повітря вдома чи додають краси в приміщенні, а ще й слугують потужним енергетичним магнітом, який може покращити домашню ауру.

Експерти з фен-шую розповіли "Апострофу", які рослини принесуть щастя у ваш дім.

Кактус

Кактус очищує приміщення від електромагнітних хвиль, які випромінюють побутові прилади, а також він може вбирати в себе негативні емоції, такі як заздрість чи гнів.

Читайте також: Здатні зруйнувати сімейне щастя: 5 видів рослин, які краще не тримати вдома

М'ята

М'ята - народний лікарський засіб, а ще вона може боротися з негативними вібраціями й допомогти подолати безсоння.

Бамбук

Бамбук приносить у життя людини чистоту, прозорість і красу. Ця рослина допомагає створити в оселі особливу зону комфорту й захищеності.

Жасмин

Закоханим чи сімейним парам радять поставити у спальні жасмин, адже ця рослина здатна розвинути духовну сферу партнерів, зміцнити їхні стосунки й створити романтичний настрій.

Фото: istockphoto

Розмарин

Розмарин привертає до оселі щиру любов і щастя. До того ж ця рослина має чимало лікувальних елементів.

Чебрець

Здавна люди вірили, що чебрець очищує дім від негативної енергетики, запобігає нічним жахіттям і сприяє захисту мешканців дому.

Хризантеми

Ці квіти приносять у будинок відчуття добробуту, спокою й розслабленості. Експерти рекомендують поставити хризантеми тим людям, які часто перебувають у напрузі.

Евкаліпт

Евкаліпт слугує ідеальною рослиною для покращення сну, захисту приміщення від злого ока, очищенню від негативних вібрацій.

Фото: istockphoto

Алое вера

Рослина відома тим, що приваблює процвітання й позитивну енергію в місце, де знаходиться. Якщо рослина починає гинути - вона увібрала в себе негатив, захистивши дім від нього.

Спатіфілум

Спатіфілум також називають "жіночим щастям". Коли таку рослину поставить у себе самотня людина, то вже незабаром їй зустрінеться кохання всього життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як правильно поливати кімнатні рослини, аби вони краще росли й цвіли.