RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Молодь їм не цікава: названий вік для жінок, у якому вони найпривабливіші для чоловіків

Британські соціологи провели дослідження, щоб з'ясувати, у якому віці жінки мають максимальну привабливість. Виявилося, що найбільше цінуються 30-річні жінки.

Про це повідомили в TechInsider.

Вчені провели соціологічне дослідження, у якому опитали понад дві тисячі жінок і чоловіків з Великої Британії. І представники обох статей зійшлися на думкці, що пік жіночої привабливості припадає на 30 років.

Читайте також: Варто їх уникати. Топ-7 модних помилок, які візуально роблять жінку старшою

Жінка в 30 років перебуває в розквіті сил - у цьому впевнена більшість респондентів. Це спричинено тим, що в такому віці людина вміє справити правильне враження, відчуває впевненість у собі й має певну життєву мудрість. Такі якості, як з'ясувалося, визначальні для поняття привабливість.

Крім того, учасники дослідження відповідали, що привабливість ґрунтується не винятково на зовнішньості людини, адже важливіше те, яку роботу над собою вона провела, скільки зусиль доклала, аби стати кращою версією себе.

Таким чином, стереотип про те, що юні дівчата найпривабливіші серед усіх, не має нічого спільного із реальністю. Жінки можуть бути прекрасними в будь-якому віці.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 10 жіночих імен, власниці яких мають найсильнішу енергетику.