RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Байден, ти зрозумів?" Мережу повеселив новий ролик "загону бабусь Путіна"

Затяті шанувальниці російського диктатора, бабусі з так званого "загону путіна", записали нове відеозвернення, в якому звинуватили президента США Джо Байдена у намірі застосувати ядерну зброю на території України.

Таким чином, мабуть, пенсіонери-фанатики путінського режиму вирішили перекласти відповідальність за ймовірний тактичний ядерний удар з боку рф по українськими територіями на Сполучені Штати. Відео опублікували на каналі "Загони Путіна Z Soc Sprav" у YouTube.

"Ми знаємо, що ти (Байден - "Апостроф") замислив останнім часом - застосувати на території України тактичну ядерну зброю. І знову ж таки готуєш всю цю тему, щоб сказати, що це зробила росія", - обурюється ватажок "загону путіна" .

Більше того, фанатка російського диктатора звинуватила Байдена в тому, що США підірвали Запорізьку ЗАЕС, газопроводи "Північний потік-1 і 2", а також першими стягнули всю свою військову техніку на кордон з росією та Україною.

Під кінець "сувора" жінка в оточенні ще шістьох фанатиків навіть почала погрожувати американському президенту.

"Замовкни, і більше ми тобі не дозволимо зробити жодного теракту, ні на території України, ні на території росії. Ти зрозумів? Ти почув?", - грізно заявила пенсіонерка.

Раніше "Апостроф" писав про те, що США нададуть черговий пакет військової допомоги Україні у розмірі 625 мільйонів доларів. Він включатиме додаткове озброєння та обладнання, зокрема HIMARS, артилерійські системи та боєприпаси, бронетехніку, а також інші транспортні засоби.