RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Можуть прожити до 100 і більше років: 4 імені людей – довгожителів

Науковці стверджують, що є імена, володарі яких доживають до глибокої старості. Згідно з проведеним дослідженням, найчастіше зустрічаються такі імена у довгожителів: Мойсей, Ілля, Ганна та Марія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Мойсей

Під час аналізу вчені найчастіше натикалися на стародавнє чоловіче ім'ям Мойсей. У перекладі означає "син", "дитя". Характерна риса Мойсеїв - гострий розум, мудрість, інтуїція, яка дозволяє їм уникати бід та нещасть.

Ілля

У списку довгожителів - чоловіки з ім'ям Ілля. У перекладі воно означає "Мій Бог – Господь". Підмічено, що володарі такого імені теж вирізняються мудрістю, легкістю, оптимізмом. Вони вміють радіти кожному новому дню, а проблеми не беруть близько до серця. Все це, очевидно, дозволяє доживати Іллі до щонайменше сотні років.

Ганна

Згідно з дослідженням, серед жінок-довгожительок найчастіше зустрічалось ім'я Ганна. Цікаво, що власниці такого імені немов народжені "у сорочці". Їм часто щастить, вдається все, за що беруться. Все це дозволяє жити легко, безтурботно та дуже довго.

Читайте також: "Ніякі" у побуті та спілкуванні: 4 чоловічих імені, від власників яких потрібно втікати жінкам

Марія

Ще одне популярне жіноче ім'я серед тих, хто доживає до глибокої старості - Марія. Дане ім'я пов'язане із таємницею, загадкою, вічністю. Можливо, тому що це сакральне ім'я, адже має біблійне походження. Саме так звали матір Ісуса Христа.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що деякі жінки виходять заміж рано і дивовижно вдало, а деякі до кінця своїх днів так і живуть на самоті.