RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Ніякі" у побуті та спілкуванні: 4 чоловічі імені, від носіїв яких потрібно тікати жінкам

Деякі чоловіки чудові сім'янини – для них не соромно буде приготувати поїсти, зводити дітей на гуртки і виділити своїй дружині вихідний для відпочинку. Інших же потрібно постійно просити помити за собою посуд, крім того, їхня поведінка може бути досить агресивною.

За чоловіків із якими іменами краще заміж не виходити розповідає "Ліза".

Сергій

Негативні якості Сергія заважають йому побудувати нормальне життя – вони нерідко відрізняються байдужістю та безпринципністю, що заважає створити сім'ю. Крім того, Сергії часто можуть тяжіти до криміналу та мати своєрідні уявлення про закони моралі.

Читайте також: Бережіть свої нерви: імена чоловіків, з власниками яких розлучення перетвориться на пекло

Анатолій

Чоловіки з цим ім'ям хочуть сидіти одразу на двох стільцях, але їхній небагатий інтелект часто не дозволяє цього зробити. Анатолії часто не відрізняються великою силою волі та страждають від шкідливих звичок.

Ярослав

Це сильне й агресивне ім'я одночасно - Ярослави часто "вибухають" через дрібниці і потім довго відходять. Їм необхідно навчиться контролювати свої емоції, інакше їх близьким буде важко уживатися з носієм імені.

Роман

Ці чоловіки творчі та романтичні, але й дуже вперті. Їм важко зупиниться на одній жінці, тому навіть одружившись, Роман перебуває у постійному пошуку нових інтрижок.

Раніше ми писали, які чоловіки за гороскопом найнадійніші у шлюбі.