RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Страждають через нестачу любові та ласки: дівчатка з якими іменами ніколи не стануть "татовою" донькою

Якщо тато не любить свою доньку, то такому дівчиськові, потім дівчині, потім жінці, швидше за все, доведеться проходити найскладніші життєві уроки, щоб зуміти навчиться по-справжньому любити. Причин такої сімейної драми може бути чимало, але виявляється, що зіграти роль тут також може... ім'я дівчинки.

"Апостроф" розповідає, яким дівчаткам може бути неймовірно складно збудувати стосунки з батьком протягом усього життя.

Валерія

Дуже часто дівчатка з цим романтичним ім'ям виростають злісними та заздрісними жінками! Можливо, причина в тому, що вони ніколи по-справжньому не відчували батьківської любові. Швидше за все, їхні батьки були з тих чоловіків, які взагалі не сприймають доньок, хочуть просто відкупитися від спілкування з дитиною подарунками чи мультфільмами на планшеті. Ще в ранньому віці Лери дивилися на інших дівчат з батьками і ставили питання: чому у них все зовсім не так? Подорослішавши, володарки цього імені починають шукати у партнери чоловіка, який зможе компенсувати їм нестачу любові до батька.

Читайте також: Проведуть старість в оточенні кішок: жіночі імена, володарки яких залишаться самотніми

Сніжана

Вибираючи улюбленця серез батьків, багато дітей роблять фаворитом маму. Але чутливі та вразливі Сніжани вважають найближчою людиною у Всесвіті саме тата. Незалежно від бажання чоловіка мати сина, з ранніх років Сніжі тягнуться до тата і потребують постійної уваги. Емоційність носительки цього імені нерідко провокувала дівчинку на сльози, коли вони чують критику глави сімейства на свою адресу. Цю поведінку дівчинки тільки ще більше віддалять від неї чоловіка, щоб не травмувати дитину ще сильніше. У результаті, вважаючи себе покинутими, Сніжани часто виростають пофігістками та дуже замкнутими жінками.

Любов

Як не дивно, але володарки імені, яке у всіх асоціюється з таким прекрасним почуттям, також опинилися серед тих дівчаток, кого тата ніколи не люблять по-справжньому. Любов у дитинстві довго не розуміє, що поганого зробила батькові, а потім замикається у собі. Нагромаджуючи образи, всі негативні почуття вона вихлюпує у свою творчість. Фантазія у цих жінок і справді приголомшлива, з ними ніяка самота не страшна. Але відсутність щирої теплоти від тата все одно залишить на них відбиток у вигляді невміння поводитися з протилежним. Тому в романтичних стосунках у них не завжди все просто та гладко.

Нагадаємо, раніше ми також про жінок, які приречені на бідну старість.