RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Після вибуху на Кримському мосту окупанти заявили про обмеження: що відбувається на острові

На залізничному мосту через Керченську протоку стався вибух, обрушилася частина автомобільного мосту. Після цього на півострові розпочалася справжня паніка.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на місцеві ЗМІ та ТГ-канали.

Так, "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що у місті вистачить цукру на 23 дні, муки на 27 днів, а макаронів на 29 днів. При цьому, щоб уникнути ажіотажу, там вирішили запровадити обмеження на відпуск товарів бакалійної групи: до одних рук — до трьох кілограмів або трьох пачок продуктів. Також заборонили продаж бензину в каністри про запас заборонено.

Читайте також: Є серйозні руйнування: нові фото, відео та всі подробиці пожежі на Кримському мості

При цьому офіційні особи наголошують, що запасів товарів першої потреби вистачить майже на два місяці. Незважаючи на це, після інформації про те, що виїзд через міст на материк зараз неможливий, у магазинах почали вишиковуватися черги.

Крім того, на тимчасово окупованому півострові вишикувалася величезна черга на заправках.

Крім того, повідомляється про те, що автобусні рейси з Криму на материкову частину скасовано. У РЖД вже скасували всі потяги у сполученні з півостровом, які планувалося відправити найближчим часом, а також припинено продаж квитків на потяги до Криму.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, що злякалися удару по Кримському мосту та почали посилювати оборону.