RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Поводяться не "по-чоловічому": названо імена головних підкаблучників

Існують чоловіки, які поводяться не по-чоловічому, вважаючи, що дослухатися до думки своєї другої половинки і виконувати абсолютно всі її прохання є нормальним. Є троє імен, володарі яких частіше за інших грають роль "підкаблучників": Роман, Анатолій та Костянтин.

Про це повідомляє "Апостроф".

Роман

Для володарів такого імені кохання є одним із найважливіших смислів життя. Ще змалку такі хлопчики мріють про те, щоб знайти вірну кохану. А зустрівши - носять свою другу половинку на руках та ладні виконувати будь-які забаганки. Вони завжди радяться зі своїми жінками і залишають за ними право вибору.

Читайте також: У них проблеми з головою: чоловічі імена, власники яких принесуть вам одні проблеми

Анатолій

Такі чоловіки від природи нерішучі та часто залежать від своїх партнерок. Для них не проблема - повністю підкоритися волі жінки. Хоч перед друзями будуть показувати, що нібито саме вони господарі вдома. Якщо Анатолій щось зробить не так - багато разів вибачатиметься, щоб не розгнівити кохану. Так і минає все їхнє життя у тотальному підпорядкуванні жінці.

Костянтин

Хлопці з таким ім'ям ладні робити все для своїх коханих. Підкаблучництво для Костянтина більше правило, аніж виняток. Він вважає, що немає нічого поганого у виконанні усіх забаганок другої половинки. У сімейному житті таких чоловіків завжди головуватиме жінка.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами здатні приємно здивувати жінку.