RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Стосунки з ними – просто казка: чоловіки з якими іменами здатні здивувати жінку

Імена накладають відбиток на характер, так, деякі роблять своїх власників справжніми женоненависниками, а інші носять чоловіки, стосунки з якими стають подарунком долі.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами здатні перетворити життя своєї обраниці на казку.

Савелій

Ці чоловіки приділяють любовній сфері життя велику увагу. Він вибирає жінку всерйоз і надовго і прагне стати для неї найкращим коханцем та другом. Він відчуває справжнє щастя, розуміючи, що робить щасливою свою обраницю.

Андрій

Ці чоловіки мають сильний характер, вони прагнуть дати дівчині турботу і почуття захищеності. Поряд з Андрієм вона почувається справжньою принцесою, чиє життя сповнене компліментів і приємних сюрпризів.

Матвій

Власник імені дуже любить жінок, він не може зупинитися на одній, йому подобається завойовувати та домагатися. При цьому дівчина, яку він обрав своєю "метою", відчуває, що потрапила в казку - він обсипає її квітами, готує сніданки в ліжко та романтичні вечері.

Читайте також: Зовнішність - це не головне: в якому віці чоловіки максимально привабливі для жінок

Іван

Іван - красень, і поводиться зі своєю жінкою, як із коштовністю. Він прагне захистити її від усіх негараздів та подарувати максимум щастя. Іван не тільки завжди готовий підставити плече і вислухати, а й вигадує цікаве проведення часу для двох.

Віктор

Стосунки з Віктором сповнені несподіванок та приємних сюрпризів. Він усіма силами прагне дати відчути своїй жінці, як сильно її любить. Він кидається виконувати будь-які капризи та готовий дістати зірку з неба.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена роблять чоловіків токсичними постачальниками проблем.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: