RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Водіїв просять бути уважними: погода може зробити "сюрприз" найближчими днями

Погоду в країні у п'ятницю, 14 жовтня, визначатиме антициклон, а тому в Україні завтра переважно без дощів, як, власне, і сьогодні.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

За її словами, вологість постачатимуть нічні та ранкові тумани, тому видимість знижуватиметься до 300-500 метрів. "Дорогі водії та пішоходи, любіть один одного і дбайте взаємно про страховку, здоров'я та життя", - зазначила вона.

Читайте також: Коли в Україні закінчиться бабине літо і прийдуть люті морози: прогноз синоптиків

У той же час, температура повітря спонукає до тепліших ковдр, товстіших шкарпеток та народних "ноу-хау" з додаткового обігріву, на кшталт пухнастого кота та гарячого чаю з ложкою рому.

Найближчої ночі стовпчики термометрів коливатимуться поблизу +1+7 градусів, на крайньому півдні +6+11 градусів, на північному сході та в Карпатах від 1 морозу до 4 градусів тепла.

Вдень температура повітря підніметься до +12+17 градусів, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині та Чернігівщині +9+13 градусів.

У Києві на Покрови, у День захисника та захисниць України буде красиво - без дощу, з ранковим туманом та денною температурою повітря до +14 градусів.

Також впродовж понеділка-вівторка очікується потепління, аж до +18 градусів, без дощу, - анонсувала синоптикиня.

Раніше "Апостроф" розповідав, що наступної зими загалом по Україні снігу випаде менше за кліматичну норму. Однак у деяких регіонах снігу буде більше.