RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Шукають "пригод" на стороні: чоловіки з якими іменами частіше заводять коханок

Існують такі чоловічі імена, володарі яких частіше за інших схильні потай від дружин заводити собі коханок. Очолюють список найзатятіших бабіїв - Артем, Микола, Герман та Тимур.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Вони - магніт для жінок: п'ять найпристрасніших чоловічих імен

Артем

Лідирують у переліку Артеми. Підмічено, що вони надто вимогливі до своїх партнерок. Знаходять масу вад, тому роздратування скидають під час "пригод" на стороні.

Микола

Миколи звикли до жіночої уваги. Їм важко бути з однією жінкою, тому що сумують без гострих відчуттів. Щоб компенсувати такі втрати - ці чоловіки можуть обирати абсолютно протилежних за характером жінок. Миколу заводить адреналін та почуття кожної миті бути викритим. Тому не проти жити у постійному ризику у вигляді компанії прекрасної статі.

Герман

Германи дуже люблять відчувати себе переможцями. Це лідери за своєю суттю та жіночі "угодники". Вони люблять ходити на побачення з різними красунями. Такі чоловіки - колекціонери великої кількості спокушених жінок. Більш розсудливими Германи стають у середньому та зрілому віці.

Тимур

Останній у списку - Тимур. Володарі такого імені обожнюють відчувати пристрасть та закоханість. Тому постійно перебувають у пошуку чергового "об'єкта". Примітно, що такий чоловік може або приховувати коханку від другої половинки, або безцеремонно заявити, що його не здатна вдовольнити одна жінка.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять головні руйнівниці шлюбів.