RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Приворожать будь-якого сім'янина: топ-3 імені руйнівниць шлюбів

Існують жіночі імена, які наділені такими маніпулятивними якостями та жіночими хитрощами, перед якими не здатен встояти навіть найзразковіший сім'янин. У списку: Тетяна, Карина та Алла.

Про це повідомляє Infox.

Тетяна

Володарки цього імені доволі емоційні, здатні легко закохуватися. Вони обожнюють різні любовні пригоди.Тетяну рідко може зупинити одружений статус чоловіка. Вона не проти короткого захоплення, після чого з легкістю відпустить чоловіка назад у родину. Якщо ж Тетяна закохається, то у боротьбі за власне щастя здатна на все.

Карина

Якщо в оточенні Вашого чоловіка є жінка на ім'я Карина, варто стати більш пильними. Оскільки такі представниці прекрасної статі звикли вирішувати свої проблеми за чужий рахунок. Особливо, якщо "щастя" зовсім поряд. Питання моралі Карину мало цікавить в житті.

Алла

Це самозакохані жінки, які вимагають до себе особливої уваги від чоловіків. Алла прагне, щоб її, королеву, оточувала ціла низка вірних "зброєносців", здатних на будь-які подвиги заради неї. Алли від природи є талановитими інтриганками і вмілими лицемірками. Їм легко прикувати до себе чоловіка, навіть якщо той давно і щасливо одружений. Такі жінки - справжні викрадачки чоловічих сердець.

Раніше ми повідомляли, що є жіночі імена, які допомагають ловити успіх за хвіст: серед "везучих" імен - Ганна, Олена, Ольга.