RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Як назвати для хлопчика чи дівчинку, щоб вони стали багатими: топ-5 імен

Фахівці назвали імена, які здатні позитивно вплинути на матеріальний добробут дітей. Найпоширеніші в багатих родинах п'ять імен: Віктор, Ольга, Володимир, Наталя та Олександр.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на наукове дослідження.

Віктор

У перекладі Віктор означає "перемога". Тому батьки можуть сміливо давати таке ім'я своїй дитині, адже воно штовхатиме до перемог у всьому. Володар такого імена отримає надійний захист та просто приречений на щастя.

Ольга

Досліджено, що серед успішних жінок превалює саме таке ім'я. Очевидно, що це пов'язано з певною силою, яка закладена основою імені. Для прикладу можна згадати славнозвісну княгиню Ольгу - лагідну, проте непохитну. Дане ім'я заряджає енергією на успіх та допомагає підкорювати вершини.

Володимир

З таким іменем теж дуже багато відомих та впливових людей знає історія. Зокрема, князь на ім'я Володимир був сповнений силою успіху. Ще підмічено, що Володимири вважаються найкращими сім'янинами.

Наталя

Володарки цього імені ніколи не бувають непоміченими. Ще змалку Наталії - у центрі уваги. Ім'я наділяє свою господиню силою та впевненістю.

Олександр

П'яте у рейтингу ім'я - Олександр. Його володарями теж були великі полководці, маршали. Назвавши так дитину, створите навколо неї атмосферу любові та перемоги. Примітно, що хлопчики з таким ім'ям завжди будуть оточені увагою протилежної статі. Вони вміють зачаровувати без особливих зусиль.

Раніше ми писали про імена, жінки з якими нестерпні у відносинах та здатні перетворити життя чоловіка на пекло.