RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Можуть перетворити життя чоловіка на пекло: жінки з якими іменами нестерпні у відносинах

У той час, як одні жінки створюють затишок у будинку і піклуються про свою другу половинку, інших не може витримати навіть люблячий і терплячий чоловік.

Про найнестерпніших дружин розповідає "Апостроф".

Ольга

Жінки з цим ім'ям непостійні у своєму рішенні і завжди знаходять чого докопатися. Навіть ті чоловіки, які раніше здавалися Ользі ідеальними, згодом показують свої недоліки, на які обов'язково вкаже його супутниця. Таким чином, союз згодом перетворюється на низку постійних конфліктів.

Читайте також: Не терплять обману і зрад: сім імен, які носять найревнивіші жінки

Катерина

Катерина завжди впевнена у своїй правоті. Більше того, вона впевнена не лише в тому, як треба чинити в її житті, вона наполегливо розповідатиме, як жити і своєму партнерові, що може згодом йому набриднути.

Каріна

Проблемою Карини є постійне порівняння свого життя з іншими життям, особливо в аспекті багатства. Яким би коханим не був чоловік Карини, саме сфера забезпеченості може стати каменем спотикання у стосунках.

Неллі

Жінка з цим ім'ям дуже емоційна і вразлива, вона близько сприймає все до серця, у тому числі й на перший погляд невинні жарти чоловіка. Таким чином, Неллі часто провокуватиме скандали і з'ясовуватиме стосунки.

Раніше ми писали, які жінки найхазяйновитіші.