RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Чужий успіх їх бісить: які імена носять найзаздрісніші жінки

Експерти склали рейтинг імен, володарки яких вважаються найзаздріснішими жінками. Не здатні витримати чужий успіх: Рената, Аврора, Лоліта, Ольга та Валерія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Вони - магніт для жінок: п'ять найпристрасніших чоловічих імен

Рената

Власниця такого імені тільки й живе тим, щоб помститися кривдникам та заздрить усім довкола. Такі жінки люблять використовувати людей у своїх цілях і дуже зляться, коли такі плани зриваються. Ззовні такі жінки можуть бути привабливі та миловидні, однак всередині - холод та отрута. Ренати люблять плакатися на свою нещасливу долю через те, що її оточують одні "егоїсти".

Аврора

Аврори хоч прямолінійні та цілеспрямовані, однак не можуть нормально спати через те, що хтось живе краще, особливо, якщо незаслужено. Дане ім'я наповнене енергетикою вогню та сонця, допомагає бути твердою у переконаннях, упертою та справедливою, однак всередині його володарки - прикрість і заздрість. Аврора хотіла б, щоб всі жили відповідно до моральних принципів. Тому все життя бореться з внутрішнім конфліктом про суцільну "несправедливість довкола".

Лоліта

Хоч з іспанської перекладається це ім'я як "скорботна", Лоліти хитрі та амбітні. Такі жінки прагнуть реалізувати себе у творчій сфері, де треба порівнювати себе з іншими. Тут і може виникнути озлобленість до потенційних конкурентів. Лоліті важко дається робота над собою, зовсім не вміє опановувати гнів та образи на весь світ.

Ольга

Дуже часто Ольги розумні, вони займаються викладацькою діяльністю, весь час - поміж людьми. І саме це зіштовхує з усвідомленням, що в когось життя краще, дохід більший, а чоловік - більш люблячий. Все це може злити Ольгу. В її картині світу всі мають отримувати за заслугами та витраченими зусиллями. А життя демонструє протилежне.

Валерія

Такі жінки дуже схильні порівнювати своє життя з іншими і часто бачать тільки те, що в інших все значно краще. Такі жінки можуть заздрити чужим досягненням, успіхам на роботі, в особистому житті. Вони не задумуються, що це лише вершина айсбергу, і ті "інші" теж мають свої поразки та невдачі. Валерія також може часто нарікати, що світ "неправильний".

Раніше ми розповідали, які імена носять головні руйнівниці шлюбів.