RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Родич 35-го президента США захищав Україну: фото

Син племінника 35-й президента США Джона Кеннеді воював в Україні проти Росії. Конор Кеннеді був солдатом у складі "Інтернаціонального Легіону".

Про це він зізнався на власній сторінці в Instagram.

Примітно, що написав про це зараз, тому, що не хотів розголосу такого вчинку у своїй сім'ї.

Читайте також: Справжня зірка в США: Зеленська розповіла про українського підлітка, який здивував американців.

"Мій час в Україні був недовгим, але я багато побачив і багато відчув. Бути військовим мені сподобалося більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і винагорода за сміливість і добрі справи є суттєвою", - зауважив він.

Також хлопець загадав про людей, яких зустрів в Україні. Він назвав їх "найсміливішими з усіх", яких доводилося знати. Своїх побратимів з "Інтернаціонального легіону" назвав "справжніми борцями за свободу".

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко у Telegram зазначив, що йому доводилося неодноразово знімати батальйон, в якому воював онук племінника президента США. Однак до останнього моменту служби в лавах українській армії ніхто про це не міг навіть здогадуватися.

"Своє прізвище легіонерові вдалось тримати в таємниці. Командир каже, хлопець був справжнім вояком. Хотів залишатись в "Легіоні" й далі. Але родина наполягала на тому, щоб він повернувся до Штатів", - додав журналіст.

Нагадаємо, що актор Олександр Печериця розповів, наскільки складно було без підготовки потрапити до ТРО.