RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Зі взводу вижили лише троє: в Україні у російських "мобіків" почалася паніка

Мобілізовані росіяни на Донбасі скаржаться у телефонній розмові рідним та близьким на великі втрати серед своїх. В них почалася паніка, через яку вони благають своїх близьких витягнути себе з війни будь-якою ціною та звертатися до помічників російського диктатора Володимира Путіна для з'ясування цього питання.

Про це йдеться у телефонних розмовах двох мобілізованих росіян, які перехопили співробітники СБУ та виклали частково у Facebook.

Читайте також: "Ми тут м'ясо": окупант у телефонній розмові поскаржився на важкі умови

За даними Служби безпеки, окупанти, які скаржаться у відповідному записі телефонної розмови, зараз знаходяться на Донеччині.

"Зая, чуєш, дзвони батькам! Дзвони Ваніній дружині... Порушуйте питання знову на рівні Богомаза (губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз - "Апостроф"). Нас усіх на передок, н***й, відправляють! Там близько 40 тисяч ВСУшників стоїть... Зі взводу, що був, який вийшов - троє залишилося живими. Нас знову в саму п***у кидають. Там міномет є****т, все заміновано. Наше командування 488 ох**ло просто", – сказав своїй дружині один з мобілізованих росіян, яких відправили на війну в Україну.

Він також разом з іншим "мобіком" закликав своїх близьких звертатися із скаргами до вищого керівництва, щоб їх звідти забрали.

"Поруште питання помічнику президента чи комусь там, якого х** нас відправляють, якщо ми маємо сидіти в обороні? Там до**я 200-х, 300-х... ", - скаржиться інший загарбник.

Увага, в аудіозаписі присутня нецензурна лексика!

Раніше ми писали, чимало росіян, які підтримали повномасштабну війну в Україні, після оголошення часткової мобілізації в Росії раптом виступили проти призову до армії. Серед них є й ті, хто приїхав до РФ з інших країн як мігранти та заробітчани. Один із мігрантів, ймовірно, уродженець Грузії, у нецензурній формі висловився про оголошення часткової мобілізації.