RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Дав слово – тримай його: п'ять імен чоловіків, які одружуються раз і назавжди

Існують такі чоловічі імена, власники яких вирізняються відданістю та надійністю. Жінкам, які мріють вийти за судженого один раз і назавжди - варто запам'ятати п'ять чоловічих імен.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: З ними у вас все буде добре: п'ять чоловічих імен, власники яких завжди при грошах

Лев

Чоловіки з таким ім'ям мають славу однолюба. Для них обраниця - єдина. Тому, якщо закохуються, то зроблять все, щоб отримати її прихильність. У них пріоритет - міцна сім'я, а відтак не будуть зраджувати. Навпаки - робитимуть усе, щоб у відносинах було комфортно обом.

Юрій

Юрії спокійні та розважливі. Здатні проявити силу там, де треба, і дати опору своїй сім'ї. Їхні партнерки почуваються з ними у безпеці. Власники такого імені будуть старатися докладати максимум зусиль, щоб з ним обраниці було добре.

Віктор

Такі чоловіки не зраджують своїй партнерці і навіть думки не допускають для обману. За своєю природою володарі такого імені надто ліниві, щоб напружуватися, тому оберуть варіант - ніколи не виходити із зони комфорту. Мріють про одну єдину.

Володимир

Володимири відомі тим, що дуже хороші сім'янини. З дитинства знають, що матимуть міцну родину з коханою на все життя. Тому шукають жінку, яка б ідеально підходила. Якщо ж відносинам загрожуватиме розрив - звинувачуватимуть виключно себе і намагатимуться поновити стосунки.

Роман

Хоч Романи не виявляють ініціативу у створенні стосунків, проте, коли серце хтось зайняв, то ніколи не відвернуться. Хіба, що зможуть піти, якщо зрадить партнерка. Решту речей готові легко пробачати.

Раніше ми писали про те, чоловіки з якими іменами дратують протилежну стать.