RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

З ними у вас все буде добре: п'ять чоловічих імен, власники яких завжди при грошах

На спосіб життя і долю насамперед впливає вибір та особисті якості людини, але ім'я також має значення - деякі можуть принести своїм власникам нещастя, а інші притягують до них гроші.

"Апостроф" розповідає, у чоловіків із якими іменами завжди є гроші.

Олександр

Це ім'я утворене з Алекс – захисник – і Андрос – чоловік, сильний. Ці енергії залучають до них добробут. Крім того, Олександр перебуває під заступництвом Венери, яка дарує йому комфорт та матеріальні блага.

Андрій

Цей чоловік - підопічний Юпітера, який забезпечує йому успішність та надійний грошовий канал. Енергетика імені притягує гроші як магніт. Впливає на Андрія й Уран - який може "підкинути" йому випадкове багатство.

Артем

Коріння імені відноситься до Артеміди, яка є покровителькою Місяця та полювання. Це і додатковий аспект Венери наповнює життя Артема подарунками богів. Місяць забезпечує неушкодженість, а Венера - багатство та розкіш.

Читайте також: Шукають "пригод" на стороні: чоловіки з якими іменами частіше заводять коханок

Віктор

Спільний вплив енергій Марса, Юпітера та Урана наділяє цього чоловіка підприємницьким даром. Він здатний заробляти гроші буквально з повітря. Якщо Віктор також допомагатиме нужденним, Юпітер обдарує його всіма земними благами.

Юрій

Це ім'я сягає корінням до слова "Георгіос" - землероб, той, що обробляв землі. Гроші відносяться до енергії Землі, тому Юрій буквально перебуває у грошовому потоці. Ним також опікується Юпітер: він дарує йому високий соціальний статус і безбідне існування.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами дратують протилежну стать.