RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Потяг до Перемоги: "Укрзалізниця" назвала дату рейсів між Києвом та Кишиневом

Культовий поїзд "Потяг до перемоги", який вперше запустили 23 серпня, з 5 листопада вирушить з Києва до столиці Молдови - Кишинева маршрутом № 351/352. Також буде у доступі зворотній рейс.

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

Читайте також: "Укрзалізниця" запроваджує безлімітні абонементи: хто і де може ними скористатися

Відправлення з Києва планується о 17:02, а прибуття до Кишинева - о 10:38. Зворотно рейс відправлятиметься зі столиці Молдови о 17:45 з прибуттям до столиці України о 11:48.

Цей поїзд впродовж двох місяців курсував усіма регіонами України від Ужгорода до Харкова та від Києва до Одеси. Він також став місцем спеціального брифінгу держсекретаря США Ентоні Блінкена.

За спільною ініціативою "Укрзалізниці" та Gres Todorchuk під кураторством Каті Тейлор в Україні створили "Потяг до Перемоги", вагони після капітально-відновлювального ремонту якого розписані українськими митцями під час війни. Вагонів всього сім і кожен з них присвячений тимчасово окупованій українській території.

Раніше ми писали, "Укрзалізниця" із перших днів війни активно допомагала тим, хто цього потребував, а наразі регулярно покращує свої послуги – так, компанія створила єдиний сервіс для пошуку міжнародних рейсів.