RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ми всі – на одному шляху до перемоги: генерал Наєв привітав автомобілістів та дорожників зі святом

Командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав військовослужбовців, працівників і ветеранів автомобільної, автотранспортної та дорожньої служби із профейсійним святом - Днем автомобіліста й дорожника.

Привітання опублікували на сторінці Командування Об'єднаних Сил ЗСУ у фейсбуці.

Генерал наголосив, що внесок автомобілістів і дорожників у щоденних перемогах України надзвичайно важливий, бо швидкість і мобільність українських військ дає нам перевагу у веденні бойових дій.

Читайте також: ЗСУ отримали перевагу в артилерії на південному фронті: онлайн війни 30 жовтня

"З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, ми вкотре переконалися наскільки важливі мобільність і швидкість військ у ході ведення бойових дій. Підтримання постійної готовності автомобільної техніки залежить саме від вашої напруженої праці, що вимагає значної фізичної та емоційної самовіддачі", - написав Наєв.

Також він додав, що немає різниці, чи ви сидите за кермом автобуса, чи легковика, чи вантажівки, адже "усі ви на одному шляху – ШЛЯХУ ДО ПЕРЕМОГИ!"

"З нагоди свята, висловлюю Вам щиру вдячність і повагу! Бажаю витримки, військової вдачі, завжди вільних та відкритих доріг! Слава Україні! Разом переможемо!" - привітав Наєв.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українські умільці вигадали повнопривідний позашляховик для ЗСУ.