RU  UA

Як живе окупований Бердянськ зараз: влада міста розповіла про ситуацію

На околицях окупованого Бердянська регулярно лунають вибухи, оскільки там росіяни ховають свою техніку. До лікарні міста постійно потрапляють поранені окупанти.

Про це розповів заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов в ефірі Апостроф TV.

"Є інформація про те, що протягом останнього тижня були вдалі влучання в склади боєприпасів. Не підтверджено на 100%, але за доволі серйозної інформації навіть було знищено боєкомплект до С-300, якими обстрілюють неокуповану частину Запорізької області", - зазначив він.

За словами чиновника, у Бердянську дедалі менше тих, хто активно співпрацює з окупантами, у тому числі через те, що їх знищують партизани. Друга причина в тому, що нові колаборанти не дуже активно хочуть підтримувати окупаційну владу, бо розуміють, що це небезпечно.

Читайте також: Чим далі - тим гірше: у мережі порівняли кадри Бердянська до і після окупації

"Що стосується безпосередньо Павла Іщука (якого було поранено кілька днів тому після підриву його автомобіля в Бердянську, – "Апостроф"), то на сьогодні його стан, на жаль, більш-менш, але психологічний стан вкрай поганий, і є інсайдерська інформація про те, що бажання працювати (на окупантів) він більше не має", - розповів Дудукалов.

Раніше "Апостроф" розповідав, як живе Мелітополь в окупації.