RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Прогноз погоди на вихідні 5–6 листопада: вікенд у відтінках сірого

Погода на вихідних у більшості регіонів нашої країни буде типово листопадовою, тобто похмурою.

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Погода у суботу 5 листопада

На Закарпатті, у Криму та південних областях стовпчики термометрів покажуть +11…+13 °С, у Запорізькій, Кіровоградській та Львівській областях — до +10 °С, у Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Волинській, Рівненській, Вінницькій, Київській, Івано-Франківській, Житомирській та Чернівецькій областях – до +9 °С. У решті регіонів повітря прогріється до +5…+7 °С.

Читайте також: Водіям потрібно бути вкрай уважними: киян попередили про небезпечні погодні явища

Небо у більшості регіонів країни буде затягнуте важкими сірими хмарами, хоча дощ із них проллється лише на Донеччині. А жителі Сумської, Чернігівської, Черкаської та Кіровоградської областей з великою ймовірністю зможуть порадіти сонячним променям.

Погода в неділю 6 листопада

В Одеській, Закарпатській та Чернівецькій областях очікується +10…+12°С. У західних областях повітря прогріється до +9 °С, у центральних та південно-східних - до +7 °С, у північних та східних - до +5 °С.

Майже всюди погода буде похмурою. Лише у Полтавській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській та Донецькій областях можна розраховувати на мінливу хмарність, а в Запорізькій взагалі буде сонячно.

Погода в понеділок 7 листопада

Тиждень розпочнеться у сірих тонах. У західних регіонах синоптики прогнозують +9…+11°С. На півдні країни стовпчики термометрів не піднімуться вище за +9 °С, у центрі — +7 °С, на сході — +6 °С.

Ясна погода на початку тижня буде лише у Луганській області. В решті регіонів небо затягнуте хмарами, але є шанс, що у Донецькій, Вінницькій, Хмельницькій та Запорізькій областях крізь них зрідка пробиватиметься сонце.

Незважаючи на високу хмарність, опадів не очікується.

Магнітні бурі

У суботу, 5 листопада, на мешканців нашої країни очікує незначна магнітна буря. Всім осердям потрібно в цей період відмовитися від зайвої фізичної активності та заздалегідь провести ревізію домашніх аптечок на наявність усіх необхідних медикаментів.

Нагадаємо, як інформував "Апостроф", синоптик описав погодну картину листопада.