RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Окупанти ґвалтують дітей на Донбасі: запис перехоплення СБУ

Поки одні росіяни тікають зі звільненого Херсона, інші окупанти на тимчасово окупованій Луганщині скоюють нові страшні військові злочини. Нелюди зґвалтували 12-річну дівчинку, а на тимчасово окупованій Донбасі жертвою окупантів стала жінка.

Про це повідомили у Службі безпеки України.

Читайте також: Двоє військових Росії ґвалтували вагітну жінку: фото та деталі

Так, у розпорядження СБУ потрапили два перехоплення, на яких окупанти розповідають про скоєні злочини.

"Коротше, ось ці військовослужбовці, зґвалтували 12-річне дівчисько, 10 людей, їх знайти не можуть. І тому не випускають у місто нікого", - розповідає дівчині росіянин, якого нещодавно мобілізували і чий підрозділ базується у Кремінній на Луганщині.

Ще один окупант з-під Бахмута також скаржиться на обмеження в пересуванні з цієї ж причини: "Ну коротше, тепер ні в город, нікуди не виїдемо... там дезертири, коротше, бабу зґвалтували. Або, кажуть, дезертири мобілізовані, або добровольці".

"Обережно!!! Присутня ненормативна лексика!!! "

"Що ж, Збройні сили України зроблять усе, щоб цей "вихід" для зборища ґвалтівників і мародерів був лише в один кінець. А ті, хто вижив, отримають законне покарання. Нагадаємо, що СБУ системно працює над виявленням військових злочинів Росії. Слідчі Служби вже відкрили майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни" , - повідомили в СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російські нацисти під Києвом ґвалтували та вбивали навіть 10-річних дітей.