RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Очікуються зміни: у рік Кролика життя кардинально зміниться у п'яти знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли для кого у листопаді розпочнеться "біла смуга", назвали п'ятірку знаків Зодіаку, життя яких може докорінно змінитися у 2023 році. У рік Кролика різкий поворот долі очікується в Овнів, Раків, Терезів, Козерогів та Риб.

Про це повідомляє Ukr.media.

Читайте також: Платять за гріхи предків: 5 знакам Зодіаку в житті все дається із зусиллями

Овен

Астрологи запевняють, що Овни, яким давно хочеться змін в житті, у рік Кролика отримають бажане. Зміни торкнуться фактично всіх сфер життя цього знаку Зодіаку. При цьому Овни цілком можуть розраховувати на подарунки долі, а відтак - працювати у спокійному та розміреному ритмі.

Рак

Представникам цього знаку у 2023 році нарешті посміхнеться фінансова удача. До всього - випаде нагода реалізувати весь свій потенціал у кар'єрі. Будуть вдалими будь-які поїздки. Очікуються нові знайомства. Усі придбання виявляться вдалими. Однак астрологи радять не розслаблятися, адже заздрісними захочуть повставляти палиці в колеса.

Терези

Терезів чекають зміни практично на самому початку 2023 року. На самотніх чекає доленосна зустріч та поява прекрасних почуттів у серці. Ті, хто перебуваєте у відносинах, зможуть повністю зосередитися на заробітках. Влітку вся відповідальність за розв'язування проблем ляже на Ваші плечі.

Козеріг

Народжені під цим знаком відчувають давно бажану гармонію в особистому житті. У сім'ї відбудуться значущі події. Ще Ви зможете придбати житло та знайти нове джерело доходу.

Риби

У Риб у 2023 році всі сімейні проблеми відійдуть на другий план, а потім зникнуть взагалі. У Вас з'являться нові ділові партнери та справжні вірні друзі. Проте будьте обачні, взимку краще не робити спонтанних фінансових витрат.

Нагадаємо, що раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку складно знайти другу половинку.