RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Платять за гріхи предків: 5 знакам Зодіаку в житті все дається із зусиллями

Астрологи склали прогноз для кожного знака Зодіаку на 18 жовтня та розповіли, хто з представників гороскопу у своєму житті розплачується за гріхи минулих поколінь.

"Апостроф" розповідає, які знаки Зодіаку мають проблеми з кармою.

Овен

Це сміливі люди, здатні на героїзм. У комплекті до цього йде самолюбство та непомірна гордість. Їхні нащадки несуть на собі відбиток такого ставлення до життя. Щоб розірвати порочне коло Овну необхідно бути трохи скромнішим і виявляти повагу до оточуючих.

Рак

Цей знак відпрацьовує запальність та депресивність своїх предків, які не вміли радіти життю. Ракам все життя доводиться боротися зі своїми страхами та сумнівами. Щоб вирівняти карму цим людям потрібно приймати допомогу та помічати добре у житті.

Терези

Терези стикаються зі спокусою піти на підлість заради досягнення своїх цілей. Якщо вони піддадуться спокусі, то прирікають своїх нащадків на тяжкі випробування. У представників знака є все, щоб боротися зі своєю темною стороною – тонка інтуїція та розумові здібності.

Читайте також: Для трьох знаків Зодіаку в листопаді почнеться "біла смуга" - на них чекає цілий місяць щастя

Діва

Предки Дів були цілителями, але часто виявлялися безсилими перед смертю. Тепер життя представників знака сповнене гіркотою втрат. Їм треба з усіх сил примножувати радість у світі, не сумувати і стійко приймати поразки.

Козеріг

Ці люди з покоління в покоління стають мудрішими. Однак цей дар має зворотний бік - нерозуміння оточуючих і самотність. Козероги звалюють на свої плечі весь тягар світу. Їм варто більше уваги приділяти конкретним людям, а не вирішенню світових проблем.

Раніше "Апостроф" розповідав, які шість знаків Зодіаку здатні розповісти всі таємниці.