RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Слово чоловіка нічого не означає: жінки з якими іменами завжди головні у стосунках

Існують такі жіночі імена, які наділяють свою власницю сильним характером та лідерськими якостями. Красунь, які схиблені на владі та порядку, звати так: Алевтіна, Діана, Регіна, Тетяна та Яна.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Навіть не почервоніють: жінки з якими іменами є вправними брехунками

Алевтіна

Це ім'я означає "сильна", тому не дивно, що власниці такого імені природжені лідерки, які звикли домінувати як в особистому житті, так і на роботі. Алевтіни сильні характером та цілеспрямовані, які люблять проявляти себе. Проте з партнером поводяться ласкаво та ніжно. Вони вміють розташовувати до себе представників сильної половини людства, зробивши так, що ті самі будуть ладні на все. Однак, треба звикнути, що вони прагнутимуть стати командирками скрізь і в усьому.

Діана

Діани вміють сподобатися людям без особливих зусиль. Відкриті, з легкою вдачею, мають гарне почуття гумору. Проте не мають страху у критичних ситуаціях. Тому всі сприймають Діан із захопленням. Вони впевнені у своїх силах, тому й потрапили у список жінок-домінанток. Носійки такого імені не люблять сумніву, тому свою компетентність покажуть одразу, позбавляючи можливостей у ній засумніватися. Партнер не проти довірити головну роль у сім'ї Діані.

Регіна

Регіни теж справжні домінантки, а навички були відточені ще в дитинстві. Хоч вони жіночні, однак рішучіші за чоловіків. Люблять домагатися бажаного за допомогою інших людей. А батькам Регіни потрібно одразу запастися заспокійливими. Ще змалку дівчинка буде схильна до суперечок та маніпуляцій. Вони істеритимуть, кусатимуться, шантажуватимуть, маніпулюватимуть та зображуватимуть при цьому жертву. Любить Регіна і спокушати залицяльників, більше, ніж будувати міцні стосунки. Однак, якщо закохається, то стане вірною дружиною і гарною мамою. Проте, якщо в родині відведуть роль керівника.

Тетяна

Жінки з таким ім'ям уміють зробити так, що в оселі пануватимуть затишок та порядок. У перекладі з грецького Тетяна - "упорядниця". Через сильну енергетику та характер з шанувальниками у цієї дами іноді можуть виникати проблеми: немає гідного чоловіка, з ким володарка імені могла б відчути себе на рівних. Тетяні важливо, щоб чоловік був цілком собі самостійною людиною. Вольова і непохитна, у відносинах часто бере гору над партнером.

Яна

Чоловіки поруч із такою сильною жінкою, як Яна, почуваються в затишку, гармонії та спокої. Це ім'я Яна наділяє господарку дуже важливими для лідера якостями. Вона легко прораховує всі можливі ситуації навіть у стресі, вміє швидко реагувати і досягати вигідного результату. Більшість Ян - домінантки. Вони самодостатні особистості, тому далеко ще не всі чоловіки здатні привернути її увагу, а тим більше зацікавити. Носителька такого імені - чуйна та добра, та ніколи не дозволить собою користуватися.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири жіночі імені, власницям яких треба бути обережними з алкоголем.