RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Сильні завжди і в усьому: топ – 5 чоловічих імен із лідерськими якостями

Якщо хочете багато дізнатися про чоловіка, досить просто запитати його ім'я, оскільки воно здатне змінювати життя.

"Апостроф" називає п'ять імен чоловіків, володарі яких відрізняються потужною енергетикою та якостями справжнього лідера.

Читайте також: Ніколи не куплять навіть квітів: чоловіки з якими іменами є найжадібнішими

Олександр

Олександр – значить "захисник людей" і вони такими і є! Чоловіки з цим ім'ям мають дуже сильний характер і потужну енергетику, що дозволяє їм досягати успіху у всіх починаннях та бути лідерами. Саші знають собі ціну, вони працьовиті й уперті, наполегливо йдуть до намічених цілей. Вони готові підтримати у складній ситуації тих, кому це потрібно! Олександри суворі, але справедливі.

Володимир

Це ім'я перекладається як "володар світу", і вони дійсно роблять це! Володимири – природжені лідери, активні, допитливі, люблять ризикувати та відрізняються відмінною реакцією. Вони можуть прислухатися до порад, але робитимуть тільки так, як хочуть. При цьому вони не дуже розважливі, але у них добре розвинені інтуїція, чуття і реакція, часто реалізують себе в політиці, бізнесі.

Гліб

Ім'я Гліб означає "улюбленець богів", "спадкоємець бога". Вони мають потужний дух, упертість, наполегливість і впевненість у собі. Вони легко домагаються всіх поставлених життєвих цілей і можуть вести за собою інших людей. Це найкращі лідери, яким довіряють усі оточуючі.

Максим

Максим - "найбільший", тому володарі цього імені не мають вибору - вони прекрасні! Макси розумні, комунікабельні та емпатичні, просто заводять важливі знайомства, набувають авторитету і знаходять підхід до всіх людей. Це дозволяє їм непогано маніпулювати людьми для досягнення поставленої мети і схиляти їх на свій бік. Вони відрізняються впертістю, можуть не слухати логіку, але завжди мають рацію. Довіряють своїй інтуїції і вона ніколи не підводить їх.

Марк

Ім'я Марк походить від "маркус", що означає "молоток". Вони з раннього дитинства демонструють оточуючим лідерські якості. Марки відрізняються добрими організаторськими здібностями та мають вплив на людей. Їм ідеально підходять керівні посади, але важливо, щоб обрана сфера діяльності була їм до вподоби.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав сім найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток.