RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Житимуть під захистом ангелів: сім найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток

Імена можуть впливати на долю і характер людини - деякі роблять своїх володарів розумними, а інші приносять щастя.

"Апостроф" розповідає про найщасливіші чоловічі та жіночі імена.

Богдан та Богдана - Богом дані

Носії імені мають спокійний характер, вони знають собі ціну, але при цьому легко сходяться з іншими людьми. Вони приймають рішення виважено, і здатні на нестандартні ходи, що забезпечує успіх у кар'єрі. Власники цього імені дуже люблять дітей, а у сімейному житті Богдан займає лідерські позиції та дуже дбайливий.

Ірина – мирна

Ці жінки врівноважені та оптимістичні, вони з розумінням та щирим інтересом ставляться до оточуючих. Ірина має залізну витримку і дуже організована, тому здатна досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Вона також має гострий розум і дар переконання. В особистому житті вони абсолютно щасливі – і як дружини і як мами.

Іван – милість Бога

У цих чоловіків сильний ангел-охоронець, він береже їх від негараздів. Носії імені наділені сильною волею і не схильні до підпорядкування. У той же час вони схильні приймати рішення під впливом емоцій. Іван наділений лідерськими якостями, проте він необов'язковий, тому вважає за краще уникати великої відповідальності. А от рідними та близькими ці чоловіки завжди готові прийти на допомогу і дуже дбайливі.

Миколай – переможець народів

Власники імені сильні та надійні, але водночас відрізняються суперечливістю. У їхньому характері вживаються товариськість і мовчазність, ініціативність і повільність, дружелюбність і деспотичність, життєрадісність і педантичність. Тому порозумітися з Миколою нелегко. Ці чоловіки мають сильну інтуїцію, яка попереджає їх про небезпеку. Микола – однолюб і прагне створити міцну родину зі своєю обраницею.

Читайте також: Які імена не варто давати дитині: дві народні прикмети

Наталя – рідна чи благословенна

Одне з найщасливіших імен – приносить своїм володаркам впевненість у собі, наполегливість та цілеспрямованість. Ці жінки мають високі моральні якості, комунікабельні та дещо запальні, проте швидко відходять та визнають свої помилки. Закохаючись, Наталя повністю віддається почуттям, а ось до створення сім'ї підходить дуже відповідально.

Олександр – захисник

Одне із найщасливіших чоловічих імен. Олександр володіє якостями, які роблять його життя успішним – він наполегливий, чесний, впевнений у собі. При цьому Сашко товариський і часто стає душею компанії. Однак відкриває душу він лише вузькому колу людей. Заради близьких він готовий на самопожертву. У стосунках із жінками Олександр романтичний і дбайливий, щоправда дуже впертий.

Ольга – світла, сонячна, мудра

Ці жінки дуже яскраві особистості. У них виходить все – і успішна кар'єра та щаслива родина. Якщо Ольга бачить мету – її не зупинити. Велике значення для власниць імені мають власні почуття та думки, вони схильні до самоаналізу. А аналізувати є що - в їхньому суперечливому характері вживаються емоційність і врівноваженість, вимогливість і поблажливість. У стосунках Оля здатна зробити чоловіка щасливим.

Раніше "Апостроф" публікував список красивих та рідкісних імен для дівчаток, які народяться у 2023 році, а також імен за місяцями.