RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Коли світло вмикають за розкладом: як швидше зарядити смартфон

Через масовані обстріли критичної інфраструктури України росіянами у багатьох містах спостерігаються перебої з електропостачанням – важливо мати додаткове джерело світла, тепла та заряджений телефон, щоб бути на зв'язку з близькими, коли це можливо.

Як можна швидко зарядити смартфон, коли дали світло, розповідає "Апостроф".

Вимкнення гаджета

Під час вимкнення смартфона або переведення його в режим польоту. пристрій починає заряджатися швидше, оскільки не витрачається енергія на інші функції.

Читайте також: Як приготувати їжу без світла: актуальні поради

Вимкнення процесів синхронізації

Якщо світла довго нема, а смартфон уже сів, але все ще працює ноутбук, можна спробувати зарядити телефон від нього. Для цього рекомендується під час під'єднання кабелю вибрати режим "Тільки заряджання", який повністю відключить інші робочі процеси.

Підтримка оптимальної температури для смартфона

Якщо акумулятор телефону знаходиться "в тиші та спокої" і на нього не впливають різні зовнішні фактори, у тому числі і температура повітря, він заряджається швидше. Температура навколишнього середовища має бути нейтральною, не можна залишати гаджет у місцях, де надто спекотно чи надто холодно.

Використання спеціального зарядного пристрою

Можна придбати пристрій із функцією Quick Charge, який дозволяє на 100% зарядити смартфон менш ніж за годину. Проте важливо переконатися, що конкретний гаджет підтримує цю функцію.

Раніше ми писали, як українцям вижити взимку без електрики.