RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Відрізняються тиранією та жорстокістю: топ – 5 негативних чоловічих імен

Існують чоловічі імена з негативною енергетикою, яка здатна зробити своїх власників вкрай неприємними людьми. Вони безсердечні, жорстокі, справжні тирани. Вступити в шлюб з такими - потрапити до клітки. У списку таких імен: Борис, Владлен, Герман, Марк і Тарас.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Ніколи не куплять навіть квітів: чоловіки з якими іменами є найжадібнішими

Борис

Борис означає "борець". Він дійсно все життя бореться, нічого не дається легко. Це так сильно загартовує характер, що робить беззаперечним та жорстоким. Він не любить сперечатися і завжди прагне бути в у сьому першим. У родині поводиться авторитарно.

Владлен

У таких чоловіків гординя, лідерство, авторитарність, незалежність - основні риси характеру. Владлени теж прагнуть до лідерства. Такі чоловіки не обділені жіночою увагою, легко одружуються, проте в шлюбі поводяться так, що окрім них - ніхто нічого остаточно не вирішуватиме.

Герман

Германи з дитинства дратівливі, неконтрольовані та агресивні. Вони занадто емоційні та часто бувають просто нестримні. Їм складно будувати кар'єру, проте можуть знайти себе у творчості. Вони схильні до самотності, нелюдимі, не люблять розкривати душу. Втім, доволі привабливі і подобаються жінкам, які намагаються "врятувати" їх від самих себе. Але Германи буквально самі відштовхують жінок.

Марк

Марк егоцентричний, зациклений на собі. Прагне бути у всьому правим. Думка жінки для нього у сім'ї - порожній звук. Він не дозволяє нікому залізти собі в душу. Хоче бути господарем ситуації завжди. У шлюбі вимагає від дружини та дітей беззаперечного послуху, може істерично сперечатися, навіть якщо неправий.

Тарас

Тараси від природи - бунтівники. І це демонструють з самого малку. Це ім'я наділяє свого володаря безглуздим характером, бажанням показати, який він зухвалий, бажанням протистояти, доводити свою правоту та йти проти правил. Тарас проігнорує усі норми, аби лише не бути "як усі". Схильний до шкідливих звичок, чим отруює життя своїх близьких.

Раніше "Апостроф" публікував топ-5 чоловічих імен із лідерськими якостями.