RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Україну завалило снігом: фото та відео з різних областей

У багатьох регіонах України погода в листопаді дивує снігопадами й ожеледицею. Де-не-де сніговий покрив сягає 20 сантиметрів.

"Апостроф" зібрав інформацію про листопадові снігопади.

Київ

У столиці 19 листопада був справжній снігопад, унаслідок чого на дорозі утворилися ожеледь і налипання снігу. Комунальні служби всю ніч очищують місто від наслідків негоди.

Читайте також: Від 7 морозу до 20 тепла: у вихідні погода здивує українців

"Вузькі пішохідні доріжки, сходи надземних і підземних переходів, зупинки громадського транспорту прибирають 136 працівників у складі 25 бригад. Удень кількість працівників збільшать. Також наразі працюють 3500 двірників і 119 одиниць техніки житлово-комунального господарства. Перед початком снігопаду дорожники виконали превентивну обробку покриття, щоб сніг розтавав і не утворював ожеледицю. Протягом ночі роботи ускладнював крижаний дощ, у який переходив снігопад", - додали в КМДА.

Подальші снігопади синоптики прогнозують у першій половині суботи та в неділю.

Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Прикарпаття

В Івано-Франківській та Закарпатській областях засніжене навіть покриття доріг, трапляється місцями снігова каша. Водночас фахівці Укравтодору забезпечили проїзд дорогами державного значення.

"Звертаємо увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. За можливості просимо утриматися від поїздок на далекі відстані", - наголосили дорожники.

Рівне

Місто засипане снігом унаслідок нічних і ранкових снігопадів, тому комунальні служби вже обробляють вулиці й дороги, очищують їх.

Кролевець

На Сумщині в місті Кролевець - сніг і хуртовина. Такі погодні умови спричинили ускладнення руху на дорогах, тому варто бути уважними й обережними.

Фото: Facebook / Кролевецька міська рада

Фото: Facebook / Кролевецька міська рада

Шостка

Ще одне місто на Сумщині теж опинилося під сніговим покривом. Місцевих мешканців закликають не залишати автомобілі на дорогах, щоб комунальники могли розчистити їх.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди в Україні на 19-21 листопада.