RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Окупанти штурмують ЗСУ в районі Сватового та Бахмута: актуальна карта бойових дій

Станом на 20 листопада, російські військові на Бахмутському напрямку на Донеччині, маючи великі втрати та зламаний бойовий дух, намагаються активізувати свої резерви для штурму південних та східних околиць міста. Також продовжуються штурмові дії на Сватівському напрямі на Луганщині.

Про це свідчить оновлена онлайн-карта бойових дій від Deep State.

Читайте також: Бої не припиняються: що зараз відбувається на Луганщині

Наразі на Донеччині біля Вугледара ЗСУ тримають оборону Павлівки, а ворог не зміг закріпитися в північній частині міста. Також у Новомихайлівці на Авдіївському напрямку ситуація невідома. У Павлівці йдуть вуличні бої, там окупанти намагаються штурмувати з північної частини населеного пункту.

На Бахмутському відрізку противник намагається активізувати резерви для штурму південних та східних околиць міста, як і на Сватівському напрямі, де просуваються українські бійці 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка. Їх рашисти намагаються стримати на півночі Куземівки.

На півночі країни, на Запорізькому та Таврійському напрямках не ведуться активні бойові дії, але відбуваються точкові штурми.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, на Луганщині окупанти виселяють мешканців з будинків.