RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Як корабель назвеш: жінки з цими іменами завжди щасливі

Існують такі жіночі імена, які наділяють своїх власниць найкращими характеристиками. Жінки працелюбні, відповідальні та завжди сповнені оптимізму, а доля за такі якості дозволяє отримати бажане. Точно знають, що в житті всього досягнути можна тільки власною працею, прагнуть до нових вершин і самовдосконалюються: Єлизавети, Уляни, Ксенії та Ніни.

Про це повідомляє Unian.

Читайте також: Приречені на самотність: жінки з якими іменами ніколи не вийдуть заміж

Єлизавета

Власниці такого імені - це улюблениці долі. Їх настільки обожнює Всесвіт, що дозволяє ніколи не напружуватися, а вміти задовольнятися тим, що й так дарують небеса. У таких дівчат життєвий шлях зазвичай складається легко і рівно, без різних потрясінь.

Уляна

Такі жінки чуттєві, ніжні та вразливі. Вони вміють створити навколо атмосферу, де всім буде комфортно. Уляна - це душа компанії, яка вміє обігріти увагою кожного, готова усім допомогти. Близькі цінують їх за такі якості і відповідають взаємністю. У роботі Уляни наполегливі та амбітні, тому часто досягають вершин.

Ксенія

Жінки з таким ім'ям добрі та турботливі. У сімейному житті Ксенія здатна стати дуже хорошою дружиною та мамою. Такі жінки можуть стати центром Всесвіту для своїх рідних, тому що всі дослухаються до їхніх слушних порад, а їхньої любові вистачить на всіх рідних. Підмічено, що з Ксеніями дуже комфортно і тепло поруч. Вони вважаються одними з найщасливіших жінок, здатних реалізуватись у всіх життєвих сферах.

Ніна

Ніни не люблять загальноприйняті принципи. Долі подобається, що такі жінки живуть по-своєму. Вони точно знають чого хочуть і як це одержати. У відносинах з ними може бути складно. Просто вони люблять бути лідерами, що вдало позначається на кар'єрі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири жіночі імені, власницям яких потрібно бути обережними з алкоголем.