RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Приречені на самотність: жінки з якими іменами ніколи не вийдуть заміж

Деякі жінки користуються популярністю серед чоловіків, але ніколи не виходять заміж. Причин цьому може бути багато, одна з них – невдало обране ім'я.

"Апостроф" розповідає, які імена прирікають своїх власниць на нещасливе особисте життя .

Читайте також: Слово чоловіка нічого не означає: жінки з якими іменами завжди головні у відносинах

Інга

Головна риса Інги, яка не дозволяє їй зав'язати щасливі стосунки – це їхня перебірливість. Протягом усього життя вони можуть вибирати ідеальну другу половинку, так і не усвідомивши просту істину: ідеальних людей не буває. У зрілому віці вони можуть зрозуміти всю правду, ось тільки буде занадто пізно. Інги – головні претендентки на самотню старість.

Уляна

Це рішучі жінки, які ніколи не будуть згодні на менше, ніж хоче. Навколо них завжди чимало шанувальників, вони штабелями падають у неї ніг. Ось тільки вона завжди хоче того, що зможе забезпечити їй гідний рівень життя. У цих вічних пошуках вона може витратити надто багато часу.

Аїда

Ці дівчата мають чоловічу енергетику, яка відштовхує чоловіків. Вони часто часто бояться підійти до них, не те щоб проявити ініціативу. Тому вони або сама все візьме до рук, або залишиться сама.

Регіна

Ці жінки найчастіше вільні у своїх проявах. Регіни дуже легко можуть обговорити на першому побаченні дуже інтимні питання, і навіть зайнятися коханням із малознайомим чоловіком. Тому в чоловічих очах вони виглядають доступними. З ними можуть зустрічатися, але тільки не .

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири жіночі імені, власницям яких потрібно бути обережними з алкоголем.