RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Де в Україні є світло: опубліковано нові дані

Через масові ракетні обстріли російських окупантів критичної інфраструктури України, наша країна пережила блекаут. Водночас станом на вечір 24 листопада, у деяких регіонах вдалося відновити подачу електрики.

Про це повідомила прес-служба Укренерго.

Станом на 19:00 виробники електроенергії забезпечили близько 50% потреб споживання в країні. Вже працює значна частина теплоелектростанцій та гідроелектростанцій, поступово набирають потужність усі атомні станції, за винятком окупованої Запорізької АЕС.

Читайте також: Режим економії: що відбувається в Україні зі світлом та теплом.

У той самий час атомні станції повертаються до ладу дуже повільно - такою є технологічна потреба. Крім того не можна назвати терміни повноцінного відновлення енергетики України, але зараз електрика подається на критично важливі об'єкти: лікарні, водоканали тощо.

Тим часом у Києві ДТЕК частково відновив електропостачання після вчорашньої атаки, проте продовжують діяти екстрені обмеження. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Нагадаємо, по Україні розгорнули роботу "Пункти незламності", якими можна скористатись в разі аварійного відключення електроенергії.