RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Росія вже визначилася з цілями в Україні, по яким завдадуть удару: звідки чекати загрози

У росіян є перелік об'єктів на території України, які стануть цілями для потенційних ударів. Після нових атак у РФ аналізують роботу та визначають нові цілі.

З такою заявою в ефірі телемарафону виступив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Читайте також: Контрнаступ на Півдні та бої Донбас: актуальні карти бойових дій

Він заявив, що загроза з боку РФ є як з Чорного моря, так і з інших далеких кордонів. Минулими вихідними активність авіації окупантів знизилася, повітряний простір порушили кілька ворожих літаків.

Водночас на початку нового тижня авіаційна активність РФ знову висока. Повідомляється про десятки літаків на півночі, на сході та на півдні, з якими пов'язані повітряні тривоги. Ігнат зазначає, що в окупантів достатньо запасів ракет С-300.

Спікер розповів, що не раз зазначалося, що завдати удару ворог може будь-коли.

"Питання у плануванні, організації, розвідці. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна, повторно завдавати удару по об'єктах критичної інфраструктури або обрати новий", - розповів він.

За словами Ігната, Росія має перелік об'єктів в Україні, по яких вони можуть завдати удару. Окупантам потрібен час, щоб підготувати нові атаки. Зазвичай вони здійснюють їх один-два рази щотижня. Тому, зазначає речник командування Повітряних сил ЗСУ, мешканцям України потрібно прислухатися до влади та українських військових, бути готовими психологічно.

Нагадаємо, раніше аналітики підрахували, скільки в Росії залишилося ракет.