RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вони постійно не мають грошей: п'ять імен, власники яких приречені на бідність

Експерти назвали п’ять імен, власникам яких все життя доводиться боротися зі злиднями. У списку фінансово неуспішних людей: Анатолій, Роман, Адам, Кіра та Мілена.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Чужий успіх їх бісить: які імена носять найзаздріші жінки

Анатолій

У таких чоловіків не розвинена мотивація. Вони можуть бути талановитими, працьовитими, але без підтримки легко опускаються руки. Анатоліїв треба просто вчасно треба підбадьорити і направити в потрібне русло. Адже є загроза, що вони закинуть розпочату справу. Ще вони не вміють планувати бюджет. Це ім'я не несе печатку злиднів, однак поруч з Анатолієм має постійно бути лідер, який вестиме його.

Роман

Романи погані фінансисти своїх капіталів, тому їм складно назбирати гроші. Розкидають кошти на дрібниці. Водночас з них виходять не дуже хороші чоловіки, безвідповідальні друзі. Недбалі в роботі, що може призвести до звільнення. Через інтриги від них відвертаються близькі. Старість можуть зустріти у самотності та бідності.

Адам

Адами відрізняються слабкістю до представниць протилежної статі, на яких тратять величезну кількість грошей. Під кінець життя залишаються біля розбитого корита, адже, з одного боку прискіпливі до інших, а з іншого - можуть дорікати за власні подарунки.

Кіра

Кіри наділені від природи складним характером. Вони некеровані і часто перебувають у конфлікті зі своїми рідними. З віком вони ще більше втрачають гнучкість характеру, тому починають притягувати більше нещасть.

Мілена

Ці жінки слабкі за характером, не мають власної думки, тому зовсім не пристосовані до життя. У них часто трапляються проблеми у спілкуванні з чоловіками, тому що їхня постійна зговірливість дратує. Не вміють вести бюджет, тому якщо нікого не буде поруч - можуть зовсім втрати свої накопичення.

Раніше ми розповідали, володарі яких чотирьох імен несуть лише горе.