RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Україні різко похолодає та посилиться вітер: прогноз погоди на тиждень

З понеділка, 28 листопада, погода в Україні зміниться - прийде похолодання разом із сонячним небом і сильним вітром.

Про прогноз погоди в Україні написав синоптик Ігор Кібальчич.

В Україну йде арктична повітряна маса, яка змінить середземноморську і принесе суху й холодну погоду. Температура повітря знизиться до "мінусів", снігу не перебачається, але посилиться вітер.

Читайте також: Коли в Україну прийде стійка зимова погода із морозами: синоптик назвав дату

Погода в понеділок, 28 листопада

Хмарна погода з проясненнями й без опадів. Вітер очікується східний і півдеено-східний зі швидкістю 5-10 м/с. У західних регіонах температура вночі опуститься до -5 градусів, а на решті буде на рівні -1+4 градуси. Удень стовпчик термометра показуватиме від +1 до +6 градусів, а на півдні країни й у центрі від +4 до +9 градусів.

Погода у вівторок, 29 листопада

Прогнозуються опади у вигляді снігу й мокрого снігу в західних, Одеській області, також місцями у північних та центральних областях. На дорогах може бути ожеледиця, обережно! Пориви вітру в Приазов'ї досягатимуть 15-20 м/с. Нічна температура повітря від -3 до +2 градусів, лише в південних і центральних регіонах +1+6 градусів. Удень -1+4 градуси, на півдні й Закарпатті +4+9 градусів.

Погода в середу, 30 листопада

У Київській, Чернігівській та Черкаській областях спостерігатиметься невеликий сніг та мокрий сніг. Пориви вітру в Приазов'ї 17-22 м/с, а в акваторії Азовського моря очікуються згінно-нагінні явища. Вночі температура повітря на більшості територій України становитиме -4+1 градус, удень від -2 до +3 градуси.

Погода в четвер, 1 грудня

Погода буде хмарною з проясненнями без значних опадів. Вітер східний 7-12 м/с, у південній частині країни та Приазов'ї пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі -6-1 градус, на півдні та в Криму від нуля до +5 градусів. Вдень повітря прогріється до -3+2 градуси, у південній частині та Криму +2+7 градусів.

Погода в п'ятницю, 2 грудня

Спостерігатиметься мінлива хмарність без опадів зі східним вітром швидкістю 7-12 м/с. Нічна температура від -6 до -1 градуса, на півдні й у Криму -1+4 градуси, денна температура -2+3 градуси, у південних регіонах і Криму +2+7 градусів.

Погода на вихідні, 3-4 грудня

Істотних опадів не прогнозується, вітер східного напрямку 5-10 м/с. Вночі температура коливатиметься в межах -7-2 градуси, а вдень від -4 до +1 градуса. Тепліше лише на півдні й Закарпатті.

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою буде зима в Україні. Прогноз погоди на три місяці.