RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.65
  • НБУ:EUR 42.75
НБУ:USD  39.65
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Не живіть в очікуванні ракетного удару: голова РНБО звернувся до українців

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов закликав українців не жити у постійному очікуванні російських ракетних ударів. Попередження про масштабні ракетні атаки РФ, що з'явилися в ЗМІ, потрібно ретельно аналізувати - Росія вкидає багато дезінформації.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону.

"Ми повинні спиратися лише на офіційні повідомлення. Люди, які називають себе військовими експертами і не вилазять з екранів, я хотів би, щоб вони користувалися лише перевіреною інформацією", - зазначив Данилов.

Секретар РНБО додав, що коли буде ракетний обстріл, влада обов'язково попередить громадян, не варто жити у постійному очікуванні "якихось неприємностей".

Читайте також: Тренування перед ударом: військовий експерт спрогнозував наступний ракетний обстріл України

"Є система оповіщення, вона працює. Вони займаються знищенням нашої енергосистеми понад два місяці, це непросте завдання, фахівці займаються питанням, щоб світло не вимикалося у наших громадян. Атаки будуть, але ми робимо все, щоб енергосистема вистояла", - резюмував Данилов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олексій Данилов розповів, що кількість ракет, що залишилися в Росії, дозволяє їй провести ще три-чотири атаки, які можуть бути рівноцінні масованому удару по Україні 15 листопада.